Sizzling Summer of SpaceLet op: deze website zal op korte termijn een nieuwe lay-out krijgen en zal alle evenementen tonen die dit voorjaar en deze zomer plaatsvinden in onze Sizzling Summer of Space. Blijf deze website dus goed in de gaten houden voor de allernieuwste en leukste evenementen op het gebied van ruimtevaart!

Ontdek deze zomer de grenzeloze mogelijkheden van de ruimte. 

Van 25 juni tot en met 24 augustus 2018 organiseren het Netherlands Space Office, de Universiteit Leiden, de Europese Ruimtevaart Organisatie ESA en de TU Delft het Space Studies Program van de International Space University. Zo’n 130 jonge professionals uit de wereldwijde ruimtevaartsector doen mee aan dit prestigieuze zomerschoolprogramma. Ruim 150 experts uit de hele wereld vliegen in om les te geven in onder meer ruimtevaartbeleid en –wetgeving, ruimtevaarttechnologie, economie en space start-ups.

Maak ook kennis

Veel lezingen en evenementen zijn toegankelijk voor een breder publiek, zoals de openingsceremonie, avondlezingen van astronaut en Hubble Repairman, Jeff Hoffman, en futuroloog Jim Dator en het Astronautenpanel. Daarnaast werkt de Nederlandse ruimtevaartsector samen met de steden Noordwijk, Leiden, Delft en Den Haag aan een ‘Sizzling Summer of Space’ met volop ruimtevaartactiviteiten voor een breed publiek van onder meer scholieren, studenten, politici en beleidsmakers, media en het bedrijfsleven.

Deelnemen? 

  • Deelnemen aan de ISU SSP 2018 (linkt naar: www.isunet.edu)
  • Opties voor sponsoren (linkt naar sponsorbrochure)
  • Zelf een evenement organiseren in de Sizzling Summer of Space? (mail aan. i.boneschansker@tudelft.nl).

Sponsoren

De ISU SSP biedt Nederlandse bedrijven, kennisinstellingen en universiteiten een mooi podium om zich te presenteren.  Vele internationale ruimtevaartbedrijven en organisaties over de hele wereld hebben hun naam reeds verbonden met ISU en dragen bij middels partnerships en sponsoring. Het programma kent een belangrijke academische component maar ook een scala aan publieke- en semipublieke events welke zich allemaal lenen voor sponsoring en in-kind bijdragen. Hier leest u meer informatie over het programma en de mogelijkheden om aan te haken bij de Sizzling Summer of Space.

 

Volg de ISU SSP 2018 op:

Website: www.sizzlingsummerofspace.nl
Twitter: https://twitter.com/nl_space (#ssp18)

Website ISU: https://ssp17.isunet.edu
Twitter ISU: https://twitter.com/isu_ssp (#ssp18)
Instagram ISU: https://www.instagram.com/spaceuniversity
Facebook ISU: https://www.facebook.com/ISUSSP
YouTube ISU: www.youtube.com/user/SpaceUniversity