Eerste winnaar #SelfieInSpace bekend!

De eerste winnaar van de #SelfieinSpace competitie is bekend! Camille Schweers maakte een leuke selfie met het billboard met André Kuipers en deelde deze via haar Instagram account. Camille komt uit Utrecht en is zeer enthousiast over haar prijs, ze heeft namelijk een surfles bij Vics surfschool in Noordwijk gewonnen!

“Ik vond het wel grappig om met André op de foto te gaan en daarbij ben ik al jaren benieuwd naar wat er zich nog allemaal in de ruimte bevindt naast de mensen op aarde. Het blijft elke keer bijzonder om naar een heldere lucht vol sterren te staren”, aldus Camille.

Wie wordt de volgende winnaar? Maak een zo origineel mogelijke selfie bij de ruimtevaartbillboards op de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk en deel deze via social media met de hashtag #SelfieInSpace en win net als Camille een fantastische prijs. Zie voor meer informatie www.nlspace.nl.

Astronaut André Kuipers maakte tijdens de feestelijke opening afgelopen 17 mei samen met Franco Ongaro (directeur van ESTEC) en Locoburgemeester Gerben van Duin (gemeente Noordwijk) en de kinderen van De Witte School, de eerste Space Selfie.

Deze zomer staat Noordwijk met het thema Noordwijk, City of Space 2018 bol van de ruimtevaart activiteiten, daarnaast zijn er in het kader van de Sizzling Summer of Space in Delft, Leiden en Den Haag nog meer leuke space events. Zie voor meer informatie: www.noordwijk.info/spaceen https://www.nlspace.nl/nl/sizzling-summer-of-space/

#SelfieInSpace is een samenwerking tussen de gemeente Noordwijk en NL Space in het kader van Noordwijk City of Space 2018.

Meer informatie over de actie #SelfieInSpace vind je op:

https://www.nlspace.nl/nl/-selfieinspace/